Tijdens het congres kreeg Pieter 5 minuten de tijd om Store-E uit te leggen. Een flinke uitdaging als je met hart en ziel alle cross media mogelijkheden van de contentmarketing tool wil laten zien. We hebben de beschrijving dus wat summier moeten houden terwijl we toch een beetje aandacht aan het waarom, hoe en wat van ons marketingplatform hebben besteed. Kortom, Store-E in een notendop.

Voor wie niet aanwezig was en toch wel eens wil weten waar we mee bezig zijn hebben we het opgenomen. Na het zien van de video heb je een beeld van waarom wij flink hebben geïnvesteerd in marketing software en wat je allemaal kan doen met Store-E. Wilt u weten wat Store-E kan betekenen voor uw marketing en communicatie activiteiten?

Wij helpen u graag met de ins&outs en mogelijkheden voor uw bedrijf. Kijk even op store-e of vraag meer informatie.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer